Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza a fõoldalra

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Általános jogi közlemény
A jelen adatvédelmi nyilatkozat (továbbiakban: nyilatkozat) tartalmazza a honlapon megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a www.nimfea.hu honlapon. A Nimfea Természetvédelmi Egyesület fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. A Nimfea Természetvédelmi Egyesület magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk és kollégánk megválaszolja kérdését.

Adatkezelési alapelvek
A Nimfea Természetvédelmi Egyesület számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Nimfea Természetvédelmi Egyesület a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az Nimfea Természetvédelmi Egyesület saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart.
A Nimfea Természetvédelmi Egyesület adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. A www.nimfea.hu weboldalon adatkezelést a Nimfea Természetvédelmi Egyesület végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A honlapról történő esetleges megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Harmadik országba (külföldre) a Nimfea Természetvédelmi Egyesület felhasználói adatokat nem továbbít. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket a Nimfea Természetvédelmi Egyesület korlátlan ideig megőrizhet. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni. A honlapon a Nimfea Természetvédelmi Egyesület különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt felhasználóiról. A honlap látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy a honlapon rendelés, illetve szakmai anyagok letöltése csak regisztráció után adható le. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az Nimfea Természetvédelmi Egyesület köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni.

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A honlapon előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. A Nimfea Természetvédelmi Egyesület nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak a Nimfea Természetvédelmi Egyesület által működtetett weboldalakra vonatkozik.

A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése
A honlap látogatása során rendszer rögzítheti a felhasználók IP címét, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az Nimfea Természetvédelmi Egyesület nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

Hírlevél igénylés
A feliratkozás gombra klikkelve elfogadja, hogy a Nimfea Természetvédelmi Egyesület hírlevelet küldjön a részére.
A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető, egy, a leiratkozas'kukac'nimfea.hu emailcímre elküldött, tetszőleges tartalmú üzenettel.

Kapcsolat, Jogorvoslat
Elérhetőségünket megtalálja a "Kapcsolat" oldalon. Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény szerint járhat el.

 

vissza a lap tetejére

- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -