Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

A hivatalos záróprogrammal véget ért a Magyar Természetvédők Szövetsége „Fenntartható viselkedésminták ösztönzése a helyi természeti értékekhez kapcsolódóan” című kezdeményezése, melynek szolnok megyei koordinátora a Herman Ottó Természetvédő Kör volt.

 A közel egy éves program célja az volt, hogy a résztvevők különböző magyarországi helyszíneken – így  Túrkevén, valamint a partner szolnoki Tisza Klub és a mezőtúri Benkő Gyula Oktatóközpont és Természetvédelmi Egyesület segítségével megyei szinten is – népszerűsítsék a helyi természeti értékeket célba vevő turizmust, a helyi termékeket és a természetes anyaghasználatot. A program zárására a karcagi Bio Hotel Nimródban került sor, de előtte a résztvevők meglátogatták a hotel ételválasztékának alapanyagait előállító gazdaságot és tájékoztatást kaptak az ott folyó termelésről. A bio hozzávalókból készült ebédet követően a résztvevő szervezetek a programmegvalósítás fontosabb eseményeinek felidézésével, a tapasztalatok értékelésével zárták az eseményt.          

 


 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -