Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

A Beklen Alapítvány 2011. június 4-én Túrkevén, a Fekete István Oktatóközpontban „Apróvad élőhelyek fenntartásának természetvédelmi vonatkozásai” címmel szervezett konferenciát, melyen a hazai vadászati oktatással-kutatással foglalkozó felsőoktatási intézmények neves oktatói mellett a vadászati hatóság, a Vidékfejlesztési Minisztérium illetékes államtitkárságának képviselői, az állami természetvédelem, hivatásszerűen vadászattal foglalkozók, valamint a civil természetvédelem szereplői is kifejtették véleményüket.

  Az eddigi reakciók és vélemények szerint egy olyan rendezvényt sikerült lebonyolítani, amely vadászati-természetvédelmi szempontból térségi szinten is jelentősnek bizonyult, emellett szakmai körökben is elismerést keltett. A szervezők nevében örömünket fejezzük ki, hogy célunkat elérhettük: folytattuk a megkezdett párbeszédet a vadásztársadalom, a természetvédelem és a hatóságok  között. A rendezvény a hatékony együttműködési példa mellett a résztvevők visszajelzései alapján hasznos gyakorlati tanácsokkal is szolgált.

A konferencián elhangzott előadások Adobe Pdf formátumban letölthetőek innen (a letöltés regisztrációhoz kötött)

 

 

 A rendezvényt a KÖVI Zöld Forrás 2010 pályázata támogatta.

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -