Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

A Nimfea munkatársa novembertől a CEEweb nemzetközi szervezet alelnöke

 2011. október 25. és 28. között a CEEweb a Biológiai Sokféleségért nemzetközi ernyőszervezet éves taggyűlését tartotta Dobogókőn.

  A rendezvényre Közép-Kelet Európa számos országából érkeztek résztvevők, akik közösen megvitatták a múlt évi tevékenységeket, bizonyos kérdésekben igyekeztek közös állásfoglalást kialakítani, ami mentén nemzetközi szinten is lobbizni fognak.
  A plenáris ülések után a 4 munkacsoportból 3 (Natura 2000, vidékfejlesztési és fenntartható turizmus) műhelymunkát tartott, melynek fő témái a jövő évi munkaterv munkacsoportra vonatkozó részének átbeszélése volt, valamint közös projekt kidolgozásának előkészítése.

  A program zárásaként megújították a kétévente aktuális elnökség és nemzetközi ellenőrző szervek mandátumait, valamint szavazást tartottak az új tagok felvételéről, és az inaktív szervezetek kizárásáról.
  Ennek keretében 2011. október 17-én Fábián Zsófiát, a Nimfea Természetvédelmi Egyesület egyik programvezetőjét választották meg az szervezet alelnökévé. A pozíciót 2014-ig fogja munkatársunk betölteni.

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -