Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

A tanyák értékei
A Falugondnokok Duna-Tisza Közi Egyesületének pályázati felhívása


  Rohanj! Siess! Szaladj! Vagy állj meg egy pillanatra és lásd meg a szépet a csendben, a nyugalomban, lásd meg a szépet, a lehetőséget a tanyában!
A Falugondnokok Duna-Tisza Közi Egyesülete – a Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával – pályázatot hirdet nappali tagozatos egyetemi és főiskolai hallgatók számára művészeti alkotások és tudományos munkák készítésére.
A két kategória nyertes pályaművei pénzjutalomban részesülnek.
A jutalmazására összesen 350 000 Ft áll rendelkezésünkre.
Témánk: "A tanyák értékei". Kíváncsian várjuk, hogy Neked mit jelentenek ezek, mit látsz meg közülük és hogyan tudod mindezt másoknak is megmutatni. Szeretnél megörökíteni egy múló pillanatot, hangulatot vagy az alföldi tanyák átalakuló világát? Fesd meg, rajzold le, készíts róla fényképet, írd meg prózai vagy verses formában! Vagy inkább a tudományos igényű megközelítés foglalkoztat? Olvass, kutass, fogalmazd meg a tanyák jelenével vagy jövőjével, életlehetőségeivel kapcsolatos gondolataidat és jelentkezz bátran!

Pályázati témakörök: bármilyen irodalmi, művészeti alkotás, tudományos munka
A pályázók köre: nappali tagozatos egyetemi és főiskolai hallgatók

A részletek az alábbi linken érhetőek el: http://www.falugondnoksag.hu/index.php?oldal=ppraktualis&nyelv=hu&rovid=0&cikkszam=40&tipus=egyenicikk

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -