Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Dél-kelet európai Területi Együttműködési (SEE) Program éves találkozó

  A SEE Program éves találkozójára idén 2012. június 29-én került sor Bolognában.
A Be-Natur projektet a Nimfea Természetvédelmi Egyesület, mint főpályázó szervezet, két munkatársa, Fidlóczky Zsuzsa és Fábián Zsófia képviselte.
  A konferencián tartott beszédek főként a SEE Programok jövőjéről, és a lehetséges új irányokról, elvekről szóltak, melyeket a program 2013 után követni fog. A délutáni szekcióban az 1. és 2. körben pályázott és már sikeresen lezárult projektek közül hallhattak a résztvevők néhány jó példát.
Ezzel párhuzamosan számos projekt lehetőséget kapott, hogy bemutassa az eredményeit, eddigi munkáját.
  A Be-natur program is jelent volt egy standdal, ahol az érdeklődők magukkal vihettek a projektet bemutató brosúrából, poszterekből és képeslapokból.
Ezen felül a főpályázó képviselői tájékoztatták az érdeklődőket a projekt általános céljairól, felépítéséről, eddigi eredményeiről, valamint felhívták a figyelmet a projekt internetes elérhetőségére, ahol további információk érhetők el.
  Az esemény továbbá lehetőséget biztosított más projektek megismerésére és a tapasztalatok egymás közti megosztására is. Néhány projekt hasonló célokkal és eredményekkel rendelkezett, ami a további munka szempontjából rendkívül hasznosnak bizonyult.


 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -