Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Kirándulók a Fekete István Oktatóközpontban

  Véget ért a tanév, elkezdődött a vakáció és ezzel az iskolai kirándulások időszaka is lezárult. Városunkból és a környékbeli településekről több óvodás ás iskolás csoport is Oktatóközpontunkat választotta kirándulása célpontjául.
Többnyire egész napos programcsomagokat kértek, amit az igények szerint állítottunk össze.
Lehetőség volt kézműves foglalkozásra (pl.: gyöngyfűzés, agyagozás, korongozás, csuhévirág készítés, szalmafonás), ismeretterjesztő előadásokat tartottunk a bennünket körülvevő élővilágról, a tanösvényen sétálva mutattuk be a gyerekeknek a HOTEK-erdőt. Nagyon népszerű volt a lovas kocsis kirándulás és a lovaglás és az íjászat is, valamint egy gimnáziumi csoport félnapos kerékpártúrát igényelt túravezetéssel. A kalandpark és a játszótér lehetőséget adott a mozgásigény levezetésére, önfeledt játékra is.
  Az elmúlt három hónapban mintegy 470 kirándulót fogadtunk. Visszavárjuk a csoportokat, és bízunk benne, hogy a következő tanévben mások is kedvet kapnak, hogy ellátogassanak hozzánk.

 


A program megvalósítását támogatja: a Vidékfejlesztési Minisztérium
a Zöld Forrás program keretében.
szines_vm_logo
Pályázati azonosító: PTKF/2155/2011

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -