Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Auchel, Franciaország

A "Testvérvárosi Kapcsolatok Hálózatának Kialakítása" című programunk révén ismét egy külföldi utazásról számolhatunk be.
2012.július elején egy újabb csoportunk jutott el Túrkeve első testvérvárosába, a franciaországi Auchel-be.

 

Szívélyes, kedves fogadtatásban részesültek a csoportok. A vendéglátók mintha először fogadták volna a Túrkevéről érkező csoportokat, olyan lendülettel mutatták be városukat, mintha első alkalommal látogattuk volna meg őket.

  Bemutatták kisvárosokat, többek között az európai hírességu bányamúzeumukat, ahol megismerkedtünk a hazájukra jellemző ősi foglalkozással. Megtekintettük a bemutató tárnát, majd ezt követően több kisebb kirándulást szerveztek a csoportok tagjainak, melynek során az Auchel közvetlen környékére jellemző vidéket és látványosságot tekinthettük meg.
Aztán elmentünk vendéglátóinkkal a városunkról elnevezett Túrkeve utcához, ahol egy kis rögtönzött énekes-táncos műsorral leptük meg vendéglátóinkat.

  Az egyik csoport záróprogramja: a Túrkeve utca táblánál csoportkép készült.

 

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -