Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Egyesületünkkel találkozhat a 20. FEHOVÁN, a Hungexpón!

  Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk február 14-17 között a Hungexpó területén megrendezésre kerülő FeHoVá-n!

Az A pavilonban a 303.B standunknál azzal ismerkedhetnek meg a tisztelt látogatók, hogy mely témák, területek azok, amelyek összekötik a vadászokat és természetvédőket.

A vadászatra jogosultak képviselői és vadászati igazgatási feladatokkal foglalkozó szervezetek ingyenesen juthatnak hozzá új kiadású, december 31-es joganyagon alapuló ismeretterjesztő kiadványainkhoz, amelyek a vízvad határozást igyekszik segíteni.

A standon emellett találkozhatnak egyesületünk ügyvezetőjével, Sallai R. Benedekkel, és hazánk egyik legolvasottabb vadászati szakírója, Kovács László dedikálja új könyvét meghatározott időpontokban!

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Letölthető brosúra

Térkép 'A' pavilon

Részletes térkép 'A' pavilon

 

Egyesületünk FeHoVá-n történő részvétele a Vidékfejlesztési Minisztérium „Zöld Forrás” pályázati rendszerének támogatásával valósulhat meg, a Nimfea Természetvédelmi Egyesület a PTKF/1655/2012 sz. „Vízimadarak és vízivad védelmének megvalósítása együttműködéssel, védelmi törekvések népszerűsítése” c. programja keretében.

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -