Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

2013. a Vízi Együttműködés Nemzetközi éve.

  Együtt kell működjenek országok, államok vezetői, hiszen a víz nem ismer határokat. Együttműködnek vízügyi szakemberek, amikor gátakat tép a víz, együttműködnek vízmérnökök, hogy iható vizünk legyen, és akár mi, otthon a családban, hogy ne pazaroljuk a vizet.

 2013. március 22-én délután 14.30-kor várunk mindenkit szeretettel a Tesco- parkolójában, kerékpárral.
Hogyan kerül a csapba a tiszta, egészséges ivóvíz? Szeretnénk a víz útját végigjárni. Látogatást teszünk a Vízműtelepre, ill. a Szennyvíztisztítóhoz. A szakemberek segítségével betekintést kapunk, településünk ivóvízellátásáról.
16 30 –kor a Polgármesteri Hivatal előtt ér véget a rendezvény.

 Nekünk még természetes, hogy van tiszta ivóvizünk, s ezt gyakran meg sem becsüljük, micsoda kincs is ez, s ha odafigyelünk, még sokáig így lehet.

 Március 23-án pedig a meteorológiai világnap rendezvénye részeként egy kis gyaloglásra invitálunk mindenkit a Halastavakhoz.

 Gyalogolj a vízért!
Sok gyermek és felnőtt a világban hosszú utat tesz meg nap mint nap, hogy tiszta ivóvízhez jusson.
Egy nemzetközi szervezet évek óta meghirdeti a „Gyalogolj a vízért!” („Walking for Water”) akciót, most mi is erre szeretnénk mindenkit buzdítani.
Együtt érezni másokkal és gondolni azokra, akiknek nehezebb sors jutott, úgy lehet, ha mi is átérezzük legalább egy kis időre, amit ők, akik még a gyaloglás alkalmával az ivóvizet is cipelik magukkal.

Beklen Alapítvány

 

A Beklen Alapítvány médiamegjelenését a Vidékfejlesztési Minisztérium
2012. évi Zöld Forrás Pályázata támogatja (Pályázati azonosító:**PTKF/1634/2012)

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -