Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Környezet– és Természetvédő Szervezetek Országos Találkozója

  Idén 23. Alkalommal rendezték meg Gödöllőn a Környezet – És Természetvédő Szervezetek Országos Találkozóját, amely 2013. Március 21-24 között zajlott. A Rendezvényen a NIMFEA Természetvédelmi Egyesület is képviseltette magát.

 A csütörtöki előprogramok keretében látogatást lehetett tenni a Gödöllői Zöld Híd Hulladékkezelőben, a Méhészeti Múzeumban, majd a gödöllői Arborétumban.
A pénteki nap folyamán A Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában tartották a plenáris üléseket.
Szombat reggel a Művészetek Házában kezdődtek a szekcióülések.

  A Nimfea Természetvédelmi Egyesület saját standdal készült, melynél lehetőség volt megvásárolni az Egyesület szakmai kiadványait. A kiadványok után rendkívül nagy volt az érdeklődés.
  A Herman Ottó Természetvédő Kör vadászat- természetvédelem szekciót tartott. A szekción a vadászható réce és lúdfajokról, illetve a ragadozó madarak védelméről tartott előadást Sallai Róbert Benedek. A rendezvény jó hangulatban, szakmai szempontból is sikeresen zajlott le.

 

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -