Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Családi majális

  A Nimfea Természetvédelmi Egyesület is részt vett a túrkevei családi majális programkínálatának színesítésében.
Ebben az évben a majális helyszíne a túrkevei strand volt, és az idő is kedvezett a résztvevőknek, így különösen jól sikerült az egész napos rendezvény.

A program motoros és kerékpáros felvonulással kezdődött, a sort a májusfával gazdagon díszített traktor vezette fel, és részt vettek lovaskocsik is. Mire a felvonulók a strandra értek, már több helyen főtt a bográcsban a birkapörkölt meg a gulyás, és a színpadon is egymást érték a fellépők.
A majálison bemutatót tartottak a mazsorett-táncosok, a judósok, meghallgathattuk a Madarász Károly népdalkör, a Chorda kórus, a Vadvirág énekkar, a nótaklub és a zeneiskola műsorát, felléptek a művészeti iskolások és az óvodás csoportok is.

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület ugrálóvárral, trambulinnal és sokféle kézműves foglalkozással járult hozzá a programokhoz.
A Délkelet-európai Transznacionális Együttműködési Program finanszírozásával megvalósuló Be-Natur program keretében a fehér gólyával kapcsolatos vetélkedő, rajzos ismeretterjesztő foglalkozás is várta a gyerekeket, és aki elég kitartó és türelmes volt, az egy gyöngyből fűzött gólyát is hazavihetett.

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -