Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Halloween partyt rendeztünk a Fekete István Oktatóközpont területén

  A program október 31.-én délután 2 órakor kezdődött és este 8 óráig tartott. A rendezvény a gyerekek körében nagy sikert aratott, hiszen a programok jó részébe pontosan őket szerettük volna bevonni. A gyermekeknek lehetőségük volt kézműveskedni, ahol kerámiatököt festhettek, lámpást készíthettek.
Később, a sötétedés beálltával egy éjszakai tanösvénytúrán vehettek részt a jelenlévők (4 tanösvénytúrát szerveztünk egymás után).

 Az előadások közben a magaslesünk mellett a kollégáink felállítottak egy csillagászati távcsövet, melyel először az Esthajnalcsillagot lehetett megnézni, majd lenyugvása után a Fiastyúkot tekinthettük meg.
A programok ideje alatt a gyermekek akciósan használhatták a játszóházat, valamint a külső mozgásfejlesztő eszközeinket is. Az erdei kávézónk is nyitva tartott, ahol a hagyományosan jelen lévő kávékülönlegességeken, üdítőkön, jégkrémeken kívül az alkalomhoz illően forralt borral és forró teával is vártuk a vendégeket.

  A rendezvény jó hangulatban telt el és úgy hisszük, hogy mindenki nagyon jól érezte magát és sok új információval gazdagodhatott.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Márton-napi vigadalomra, mely 2013.11.09-én szombaton kerül megrendezésre, valamint későbbi rendezvényeinkre is!

 

 

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -