Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Márton-Nap a Fekete István Oktatóközpontban

 November 9-én, szombaton került megrendezésre a Márton-Napi vigadalom a Fekete István Oktatóközpont területén.
14 órától kézműves foglalkozás indult, ahol a gyerekek csuhébabából megformálhatták Lúdas Matyit, libát varrhattak, Márton-napi lámpást készíthettek.
A vállalkozó szellemű apróságok Lúdas Matyi bőrébe bújhattak a program ideje alatt.

  Az állatsimogatóban szamarakat, kecskéket és libákat lehetett megtekinteni. Sajnos a libakergetés elmaradt, mivel a libák kicsit nyugtalanok voltak a sok érdeklődőtől és el szerettük volna kerülni, hogy bárki megsérüljön a kergetés során.
Úgy gondoljuk, kárpótolta a gyerekeket a Véderdőben szervezett "libakeresés" és az ajándékok amiket a szerencsés megtalálók kaptak.
  Ezen a napon is részt lehetett venni a nagy érdelődéssel bíró éjszakai tanösvénytúrán, ami a Tüskevár Tanösvény területén vezetett végig. A túra alatt a gyerekek jó szívének köszönhetően az erdőben hagyott Döbrögi Nagyságos Úr is megmenekült, reméljük tanult a leckéből amit Lúdas Matyitól kapott.
  Az Erdei Kávézó most sem várta üres kézzel vendégeit! A gyerekeknek forró puncs és tea készült, felnőttek is átmelegedhettek egy pohár forraltbor mellett. Összességében az egész délután jó hangulatban telt el, reméljük mindenki új információkkal gazdagodott a program ideje alatt.

  Ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevő jelenlétét és továbbra is szeretettel várjuk az érdeklődőket programjainkon!

 

 

 

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -