Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Folytatódik az Online marketing képzés

  2014. január 6-án kipihenve kezdhettek a hallgatók egy újabb hétnek. A hét első előadását Asztalos Csilla tartotta. Megtudhatták hogyan készíthetnek üzleti tervet, mi a jó terv ismérve és tartalma. Egyéni tervet készíthettek és egyénre szabott tanácsot is kérhettek. Majd a Termelőtől.hu megálmodója Rönky Balázs szolgált egy tartalmas beszámolóval, ahol többek között megtudhattuk mi ihlette a Termelőtől.hu oldalát.

  A hét közepén Oros Imre oktatásán vettek részt a hallgatók és gyakorlatban is elsajátíthatták a Web shop tervezését és elkészítését. A hétvége is mozgalmasra sikeredett. Ellátogathattak Gömörszőlősre a Fenntartható Faluba. Megtekinthették egy 68 fős kis falu életét és fennmaradásának lehetőségét, amit nagyban segít az internetes elérhetőség, a megfelelő marketing.

  A hétvégén elérkezett az idő hogy megtudjuk ki mit jegyzett meg az elmúlt hetekben. Sor került a tesztek megírására.
A képzési programot mindenki sikeresen zárta, igen szép eredmények születtek.

Ezúton is gratulálunk a képzés résztvevőinek, reméljük sok hasznos információval gazdagodva fognak neki kis gazdaságuk felvirágoztatásának.

 

 

 

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -