Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Családi program a Fekete István Oktatóközpontban


2014. Február 1.

  A Vizes Élőhelyek Világnapja alkalmából érdekes programokon vehettek részt a látogatók szombat délelőtt a Fekete István Okatatóközpontban. A játszóházban már 9 órától megmozgattuk a gyerekeket, mozgásfejlesztő eszközeinkkel.
A legvidámabbak azok a szerencsés gyerekek és anyukáik voltak, akik nevét a sorsoláson kihúztuk és ajándékutalvánnyal térhettek haza. Ők ingyenes belépést nyertek a Játszóházba, melyet a következő rendezvényünkön használhatnak fel.

  Kézműves foglalkozásunkon kerámiát festhettek vendégeink. Örömmel tapasztaltuk, hogy nem csak a gyerekek és anyukáik, hanem az apukák is érdekesnek tartják a kreatív foglalkozásainkat.

  Kedvelt programjaink mellett szerettünk volna nagyobb hangsúlyt fektetni a Vizes Élőhelyek Világnapjára, hiszen ennél alkalmasabb nap nincs, hogy felhívjuk a figyelmet vizes élőhelyeink megőrzésére, védelmére. Ezzel a céllal tartottunk természetismereti vetélkedőt és játékokat, melyek során földünk vízkészletéről, a vízben és víz mellett élő állatokról és növényekről kérdeztük a gyerekeket. Természetesen senki nem távozott üres kézzel a játékokról.

 A Vizes Élőhelyek Világnapjára való felkészülés már a tavalyi évben elkezdődött nálunk.  Novemberben elindított internetes vetélkedőnkkel szerettük volna ösztönözni a gyerekeket, hogy minél több információt gyűjtsenek erről a jeles napról.
A vetélkedőn résztvevő gyerekek mindegyikét vártuk szombaton az eredményhirdetésre.
Akik nem tudtak résztvenni az eredményhirdetésen, azoknak postai úton továbbítjuk nyereményüket.

 Nagy örömmel láttuk, hogy milyen jó eredmények születtek, ezúton is köszönjük az érdeklődést és a részvételt. 

 

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -