Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Meghívó

Helyi képzés a fenntartható életmódról és viselkedésmintákról döntéshozók, véleményformálók számára

Szolnok, 2014. Május 12-én 10-17 óráig

A NIMFEA Természetvédelmi Egyesület a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) fenntartható életmód elterjesztését célul kitűző programja részeként fenntarthatósági képzést szervez helyi döntéshozók, véleményformálók számára, akik vállalatoknál, civil szervezeteknél, közintézményekben, önkormányzatoknál dolgozva elkötelezettek a fenntartható fejlődés iránt, és ennek megfelelően szükségét látják ezen ismereteik gazdagodásának.
A képzés célja a fenntartható fejlődés, az ehhez kapcsolódó gondolkodásmód és a fenntartható életmód összefüggéseinek jobb megértése, egy, külön a képzésre készült, ismeretanyag mentén, ami rávilágít az ok-okozati összefüggésekre, valamint több, már megvalósult jó gyakorlatot is bemutat.

  • Érezte már úgy, hogy megalapozott körültekintő döntést kell hoznia, mivel az közép- és hosszútávon is hatással van a helyi közösség életére?
  • Érezte már, hogy döntéshelyzetekben több szempontot kell figyelembe vennie, és a praktikus, megoldások szembemennek a fenntarthatósági értékekkel?
  • Sokat hallott már a fenntarthatóságról, de sohasem mondta el senki, hogy az pontosan mit is jelent?
  • Szeretné látni, hogy a fenntarthatósági szempontok hogyan szolgálják a helyi közösségek és települések javát?
  • Szeretné tudni, hogy hogyan lehet egyesíteni a fenntarthatósági és gazdasági szempontokat?
  • Szeretne hasonló szemléletű és feladatkörű emberekkel megismerkedni a környékről?

Amennyiben a fenti kérdések bármelyikére a válasza igen, jöjjön el képzésünkre!
Várjuk Önt is, ha gyakorta kerül olyan döntési helyzetbe amikor a helyi és gazdasági érdekek, valamint  a gyakorlatias szempontok mellett szeretne fenntarthatósági szempontokat is figyelembe venni , ezáltal a helyi közösségek, lakosság érdekeit hosszú- és középtávon szolgálni!
A tréning arra is alkalmas, hogy a térség jövőjét fontosnak tartó résztvevők elkezdjenek közös nyelvet beszélni, ami a legfontosabb záloga annak, hogy a jövőbeni fejlesztések a fenntartható fejlődés elvei szerint valósuljanak meg.

A képzést tartó előadók több éves tapasztalattal rendelkeznek fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vevő fejlesztési projektek megvalósításában.

A képzés helye és ideje:     

Szolnok, Park Panzió Étterem, 5000 Szolnok, Irinyi J. utca 2

2014.05.12. (Hétfő) 10-tól 17 óráig

A képzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérjük részvételi szándékát a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével jelezze amit az eszter@nimfea.hu  e-mail címre várunk 2014. 05. 09-ig.
Kérdéseivel Nagy Eszterhez fordulhat a eszter@nimfea.hu  címen vagy az 06-30-409-66-82  telefonszámon.


 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -