Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Részt vettünk a „Természetvédelem katonai területeken” című Nemzetközi Konferencián

 A LIFE+ „Természet” programjában nyertes Keleti-Bakony (LIFE07 NAT/H/000321) és a Kisalföldi Homokpuszta (LIFE08 NAT/H/000289) projektek keretei között, „Természetvédelem katonai területeken” című konferencia került megrendezésre, amelyet közös együttműködéssel szervezett a Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatala, a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt., a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság, a Budapesti Erdőgazdaság Zrt., a Fertő-Hansági Nemzeti Park Igazgatóság, valamint az Aquaprofit Zrt.

  2014. május 14-16-án Veszprémben, Villa Medici Hotel**** hotelben a teltházas konferencia résztvevői között találhattuk Molnár Gézát és Rideg Dórát, akik a LIFE10NAT/HU/000018 Pásztó-puszta pannon szikes gyep helyreállítása és megőrzése fenntartható gazdálkodási módszerekkel programot mutatták be a konferencia természetvédelem szekciójában.

  A magyarországi résztvevőkön kívül, 13 ország, közel 100 résztvevője vett részt, többek között Németország, Franciaország,
Lengyelország, Litvánia, Görögország, Portugália, Csehország, Szlovákia képviselői. A résztvevők közül több mint 20-an prezentáció keretében osztották meg saját tapasztalataikat, a LIFE projektjeik során szerzett jó gyakorlataikat.

Prezentációk: http://www.kisalfoldilife.hu/

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -