Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Lovastábor a Fekete István Oktatóközpontban

  Eljött a régóta áhított nyári vakáció, ezzel elkezdődtek a táborok az oktatóközpontunkban is.
Évek óta a legnagyobb népszerűségnek örvendő lovas táborral kezdtük a nyarat.

  "Kincsem" lovastáborunk 2014.06.23-2014.06.27 között zajlott. Az öt nap alatt együtt végeztük a lovak napi ellátását, fel- és leszerszámozását, szakszerű ápolását - és persze rengeteget lovagoltunk.
A lovas foglalkozásokat követően izgalmas programokkal és játékokkal kötöttük le a gyerekek figyelmét. Naponta vettünk részt kézműves foglalkozásokon, ahol csoportzászlót, batikolt pólót és lovas medált készítettünk.
Lovashintón kirándultunk a Molnár-féle szélmalomhoz, ahol sok érdekességet tanultunk meg működéséről.
Tábortüzet raktunk, szalonnát sütöttünk, paraszt-olimpián mértük össze ügyességünket, kipróbáltuk a mezítlábas tanösvényt és számháborúztunk a Véderdőben.

  A lovastábor aktívan töltött ideje alatt nagy hangsúlyt fektettünk a környezetbarát szemlélet kialakítására és a környezetünk iránti felelősségvállalásra. Rohamléptekkel teltek az órák és az egymással töltött értékes idő, és HOPP, már véget is ért a tábor…
  Őszinte szívvel reméljük, hogy az itt megszerzett tudást hasznosítani tudják a mindennapokban, és az élmények amiket nálunk szereztek, egy életre szólnak majd.
  Ezúton szeretnénk megköszönni a gyerekeknek és szüleiknek a nyitottságukat és pozitív hozzáállásukat, az oktatóknak és segítőiknek a közreműködést és a lelkiismeretes munkát!

További élményekben gazdag vakációt kívánunk, és továbbra is várunk szeretettel minden jelentkezőt a soron következő táborainkra!

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -