Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Gyógyítás testnek és léleknek a mindennapokhoz

 2014. augusztus 6.-án érdekes előadáson vehettek részt a testi és lelki egészség iránt érdeklődők, a Fekete István Oktatóközpontban.

  Az előadás a stresszkezelés, lelkiegyensúly, öngyógyítás témaköreit ölelte magába. Előadónk egy hivatásos gyógymasszőr volt, aki mindennapi életében is használja az általa elmondottakat. Beszélt a hétköznapi gondok kezeléséről és a test jelzéseire való kifinomult figyelem fontosságáról, mely nélkül csak bárgyún pisloghatunk nagyokat, ha egy-egy betegséggel találkozunk össze.

 Ha megvan a kapcsolat a testünk és lelkünk között, akkor pontosan tudjuk, hogy mi történik velünk, mi-minek az oka, így a jeleket figyelve, változtathatunk életstílusunkon és tudatosan élhetünk, öngyógyíthatunk.

 Az előadás végeztével egy gyakorlatsort is elsajátíthattunk, melyet reggelente elvégezve egy fizikai-szellemi bemelegítést adhatunk magunknak, ezzel is felkészülve a minket érő hétköznapi stresszre.

 

Az esemény a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1261 számú,
„Komplex egészségfejlesztő programok a túrkevei Fekete István Oktatóközpontban” című pályázat keretében kerül lebonyolításra.

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -