Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Test és Lélek Napja a Fekete István Oktatóközpontban

  Augusztus 23-án (szombat) Egészségnap lesz a Fekete István Oktatóközpontban, melynek fantázianeve tükrözi, hogy az átlagos egészségügyi vizsgálatokon kívül nem csak a test, hanem a lélek egészségének ápolására is szeretnénk felhívni a figyelmet. A mindennapi stressz és rohanás mellett szakítanunk kell időt a fizikai és szellemi épségünk megőrzésére is, amire ez az augusztusi szombat megfelelő alkalmat fog biztosítani.

  Programjaink között szerepelnek: egészségügyi szűrővizsgálatok, baranta bemutató, talpmasszázs, frissítő aerobik, birkózás bemutató, a túrkevei Németjuhász Kutyaklub munkakutya-bemutatója, gyerekeknek játszóház, kézműves foglalkozás.
  Frissítő gyanánt gyümölcsöket lehet majd majszolni és limonádét szürcsölni.

  Sportantropometriás vizsgálatot is fognak végezni szakemberek, mely segítségével megállapítható személyre szabottan a testi adottságainknak legmegfelelőbb mozgásforma. Mindezeken felül előadások lesznek az egészséges életmódról, testkultúráról, gyógynövényekről, és a stressz kezelésről.
  Napnyugtával pedig, ahogy megjelenik az esthajnalcsillag, tüzet gyújtunk és a meghívott sámándobosok vezetnek el minket ősi ritmusok útjára. Aki ezek után is még kalandok után vágyakozik, csatlakozhat az éjszakai tanösvény túrához, és ha az égiek is engedik sok kívánság születhet a hullócsillag-vadászaton.

 A programok ingyenesek (a kényelem érdekében hozhatnak pokrócot, így a programok alatt/között bárhová leheveredhet, lecsücsülhet a család).

  Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 

Az esemény a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1261 számú,
„Komplex egészségfejlesztő programok a túrkevei Fekete István Oktatóközpontban” című pályázat keretében kerül lebonyolításra.

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -