Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Fenntartható energia projektek támogatása és megvalósítása a 2014-2020-as időszakban
- Fókuszban a közösségi energia -
FÓRUM MEGHÍVÓ

Időpont: 2014. október 21. (kedd)

Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ Cím: 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.

Az uniós források jelentős támogatást jelenthetnek a következő években a megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság területén.
Nemsokára véglegesítésre kerülnek a 2014-2020-as terveket tartalmazó Operatív Programok, miközben jelenleg zajlanak ezekről a tárgyalások Magyarország és az Európai Bizottság között. A fórumon a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Pest Megyei Önkormányzat képviselői ismertetik, hogy milyen forráslehetőséget jelentenek a Környezeti és Energiahatékonysági-, valamint a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programok a fenntartható energia projektek támogatása és az energiatudatossági szemléletformálás területén.

Hangsúlyos szerepet kap a fórumon egy az energetikai beruházások területén hazánkban még kevésbé ismert módszer, a közösségi energia. Megvizsgáljuk ennek szerepét, szabályozási környezetét és az előrelépés lehetőségeit is.

A rendezvény programja

Szervező: Magyar Természetvédők Szövetsége, Közép-Magyarországi Zöld Kör

Kérjük, hogy a fórumra jelentkezők küldjenek egy emailt a rendezveny@mtvsz.hu címre, esetleg egy faxot az 1/216-7295 számra a nevükkel és elérhetőségükkel.

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -