Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Karácsonyi kézműves vásár


  Karácsonyi díszekben tündökölt a Fekete István Oktatóközpont főépülete, 2014.12.14-én vasárnap a Karácsonyi kézműves vásár megnyitóján, ahol a helyi kézművesek vonultatták fel szebbnél-szebb és finomabbnál-finomabb termékeiket.
A látogatók megkóstolhatták a kókuszcsókot, mézest és a többi karácsonyi finomságot, különféle mézekből és lekvárokból lehetett válogatni. Meseszép adventi ajtó- és asztaldíszek, képkeretek, sokféle otthoni dekorációk és karácsonyi kerámia tárgyakból, díszekből sem volt hiány.

Aki végignézte a vásárban jelenlévő kézművesek portékáját és utána egy kis kreatív munkára vágyott azoknak kézműves foglalkozásokkal készültünk. Az apróságok karácsonyi hűtő mágneseket és karácsonyfadíszeket készíthettek. A nagyobbak az előadó melletti helyiségben kipróbálhatták a gyertyamártás és mézeskalács készítés rejtelmeit, miközben a mézeskalács illata járta be a levegőt. Azok, akik nem jutottak el a vasárnapi rendezvényünkre még a következő héten hétfőtől péntekig, minden délután meg tudták látogatni a vásárt, hogy a legszebb karácsonyi ajándékot tehessék a fa alá.

Ezúton köszönjük a vásárban résztvevő kézműveseknek, hogy megtiszteltek minket a jelenlétükkel. Köszönjük a résztvevőknek is, hogy ellátogattak hozzánk! Reméljük egy kis segítséget nyújtottunk a karácsonyi hangulat megalapozásában.

Boldog békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!

Fekete István Oktatóközpont dolgozói

     

 


 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -