Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Állj ki a magyar természetért - Európában is!


  A hazai és európai természeti értékek megőrzésében fontos szerepet játszik a jogszabályi környezet, amely védelmüket biztosítja.

 Sajnos azonban az Európai Bizottság most azt fontolgatja, hogy fellazítja azokat a jogszabályokat, amelyek a kiemelt természeti értékek, és ezzel jövőnk védelmét biztosítják. Ez az Európai Unió összes országát, ezzel Magyarországot, a magyar természeti értékeket is érinti! Most jött hát el az idő, hogy hallassuk a hangunkat Európában is, és kiálljunk a természet védelméért! Európa szerte több mint száz szervezet, köztük a WWF, a Friends of The Earth és a Birdlife mozgalmat indított, hogy az Európai Bizottság által kiírt társadalmi konzultáción minél többen részt vegyenek.

 Magyarország három legnagyobb természetvédelmi civil szervezete, az MTVSZ, az MME és a WWF képviseli itthon a mozgalmat, és elkészítette a válaszokat a konzultációs kérdőívre. Így Neked nincs más dolgod, mint ezeket megnézni, és ha egyetértesz, egy kattintással elküldeni őket az Európai Bizottságnak! Ezzel kinyilvánítod a véleményed, hogy a természetvédelmi jogszabályokat nem gyengíteni, hanem betartani és kiterjeszteni szükséges!

Ha bővebben érdekel az ügy, kattints a linkre: Összefoglaló

Konzultációs kérdőív kitöltése

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -