Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Ajánlattételi felhívás

    A Nimfea Természetvédelmi Egyesület ezúton kéri fel ajánlattételre a Tisztelt Ajánlattevőt a jelen ajánlattételi felhívásban meghatározott feladat elvégzésére a felhívásban írtak szerint, és az abban foglalt feltételek figyelembevételével.

A projekt címe: Central Europe Eco-Tourism: tools for nature protection
A projekt száma: CE926
Az igényelt szolgáltatás: Szakmai programkoordinációs munka elvégzése Interreg pályázati programhoz kapcsolódóan ökoturisztikai témában
Az igényelt szolgáltatás leírása:

A megbízó, mint az Európai Unió Interreg programjának támogatással megvalósuló CEETO (Central Europe Eco-Tourism: tools for nature protection) program (https://www.interreg-central.eu/Content.Node/CEETO.html) magyarországi képviselője angol nyelvű szakmai programkoordinációt ellátni képes partnert keres 2018. első félévére a pályázati program szakmai feladatainak végrehajtásához.

 

Kérjük az ajánlattétel átvételének igazolását is töltse ki és küldje meg, amennyiben részt kíván venni az ajánlattételi eljárásban.

Az ajánlattétel benyújtásának határideje: 2017. december 31.

Ajánlattételi felhívás letöltése pdf formátumban

„A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával,
az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.”

 


 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -