Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Ajánlattételi felhívás

    A Nimfea Természetvédelmi Egyesület ezúton kéri fel ajánlattételre a Tisztelt Ajánlattevőt a jelen ajánlattételi felhívásban meghatározott feladat elvégzésére a felhívásban írtak szerint, és az abban foglalt feltételek figyelembevételével.

A projekt címe: Central Europe Eco-Tourism: tools for nature protection
A projekt száma: CE926
Az igényelt szolgáltatás: Szakmai tájékoztatókampány megszervezésére

Az igényelt szolgáltatás leírása:

A Nimfea Természetvédelem Egyesület felhívást tesz közzé a fenntartható turizmust népszerűsítő szakmai tájékoztatókampány megszervezésére, amivel 2018. szeptember 1. és 2019 április 30. között 20 egymástól független magyarországi helyszínen kell népszerűsíteni, az Interreg CE által támogatott CEETO program (https://www.interregcentral. eu/Content.Node/CEETO.html) szakmai üzeneteit.

A megbízás részletei:

A tervezett megbízás alapján a megbízottnak, azaz a jelen felhívás ajánlattevőjének biztosítania kell (tehát külön költséget ezért nem számolhat fel):

• az egyesület szakmai munkatársainak szállítását;
• a program támogatásával kapcsolatos kommunikációs anyagot;
• a tájékoztató körút szervezésével járó valamennyi feladatot (helyszínek biztosítása, fogadó oldali tájékoztatás, fogadó oldalak jelenléte stb.)
• technikai feltételek biztosítása igény szerint (projektor, számítógép).
• Az ajánlattételnek tartalmaznia kell minden utazással, kiegészítő személyzet jelenlétével, technikai háttérrel és előkészítéssel kapcsolatos kiadást. Minden esetben az indulási helyszín Túrkeve.
• A felhívás speciális jellege miatt az ajánlattevők részére egyedi tájékoztatást biztosít Barna Tamás a 56/361-505 telefonszámon munkaidőben Az ajánlattételi összegnek általányáron kell biztosítani az alábbi helyszíneken való megjelenést:
• 10 nemzeti park igazgatóság (https://hu.wikipedia.org/wiki/Nemzeti_park_igazgatóság)
• 2 fővárosi, legalább 10 ezres közvetlen elérést biztosító szakmai kiállításon (Hungexpo: FeHoVa, Utazás 2019) való részvétel (a kiállítási stand bérlésének költsége nem képezi a jelen megbízás tárgyát)
• 1 országos civil szakmai fórum (Zöld OT)
• 7 egyéb szakmai helyszín egyeztetés alapján (négy főváros, három olyan megyei jogú város, ahol nemzeti park igazgatóság nem található);

Kérjük az ajánlattétel átvételének igazolását is töltse ki és küldje meg, amennyiben részt kíván venni az ajánlattételi eljárásban.

Az ajánlattétel benyújtásának határideje: 2018. augusztus 24.

Az ajánlat benyújtásának helye: Nimfea Természetvédelmi Egyesület irodája (5420 Túrkeve, Erdőszél u. 1.)

Ajánlattételi felhívás letöltése pdf formátumban

„A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával,
az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.”

 


 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -