Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Internetes Természetvédelmi Vetélkedő a Nimfea Természetvédelmi Egyesületnél!

  Kedves Gyerekek!


  Nagyon örültünk a sok beérkezett helyes megfejtésnek, amit az Internetes Természetvédelmi Vetélkedő kapcsán küldtetek nekünk!

  Ahogyan már korábban is írtuk a verseny utolsó fordulója és egyben eredményhirdetése Túrkevén, a Fekete István Oktatóközpontban kerül megrendezésre, 2015. május 30-án, délelőtt 10 órától. (Aki messziről érkezik, és emiatt késne, azt kérjük jelezze!)

  Az utolsó fordulónak lesz egy írásbeli, és erdei-terepi része is, amely az oktatóközpont Mezítlábas geológiai tanösvényén fog zajlani, ahol az erdőben tehetitek próbára természetismereti tudásotokat kalandos, játékos feladatok segítségével.
Az se szomorodjon el, aki esetleg nem tud részt venni az utolsó fordulón, mert minden eddigi feladatlap beküldő részesülni fog apró ajándékokban, melyeket május 31. után személyesen lehet majd átvenni bármely munkanapon a Fekete István Oktatóközpont irodájában. A nem túrkevei gyerekeknek pedig postai úton juttatjuk el ajándékaikat.

  Az eredményhirdetés után, délután Gyermeknapi színes programokkal is várunk titeket és szüleiteket egy kis vidám kikapcsolódásra, melynek részleteiről a Nimfea Természetvédelmi Egyesület honlapjáról és az oktatóközpont facebook oldaláról tájékozódhattok.

Sok szeretettel várunk benneteket!

 

A program megvalósulását a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás pályázata támogatja.
Pályázati azonosító: PTKF/429/2014

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -