Nimfea TE.

     
 

A program

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület 2000 februárjában indította el honlapját. Az azóta eltelt időszak alatt nagyon sokat tanultunk az Internetes kommunikáció szabályairól, fortélyairól. Hiszünk abban, hogy bukdácsolva, a saját kárunkon tanulva, de jó irányba haladunk. Ennek a szűk három évnek a tapasztalatait szeretnénk megosztani ezeken az oldalakon. Az oldalak szövegezése szűkszavú, csak a lényegre koncentrál, - az Internetre írodott, de erről majd később...

A program három szervezetnek közvetlenül is segít Internetes megjelenésének kialakításában, átalakításában. Ezt a folyamatot a következő címeken lehet nyomonkövetni;

 • Állatbarát, Nyíregyháza, átalakítás
  előtte - utána
 • A Ramsari egyezmény magyar honlapja
  tervezés
 • GATE Zöld Klub, átalakítás
  előtte - terv1 - terv2 - terv3
 • Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
  előtte - terv1

Mindenkinek jó munkát kívánunk - "hálóra civilek"

A program létrejöttét a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium támogatta a KAC "G" kereten keresztül. Ezúton is köszönjük a segítséget.

Miért?

  A KAC támogatásával megvalósuló Civilek online programunk következő állomása, egy elkészült Civilek online kiadvány. A kiadvány ingyenes, minden civil szervezet számára, hozzáférhető, megrendelni e-mailben a zsuzsa@nimfea.hu, vagy postán a Nimfea Természetvédelmi Egyesület, (Kenyérmezei u. 2/D) címén lehet.
 A kiadvány főként a World Wide Web - bel foglalkozik, annak stílusbeli, tipográfiai, marketinges és design-nal kapcsolatos trükkjeit taglalja. Szó van a forrásokról, valamint a költségekről is.

*Elnézést kérünk azoktól, akik a magyar nyelv védelmében ellenzik az idegen szavak, kifejezések használatát. Az informatika, Internet területén a legtöbb újdonság angol nyelvterületről érkezik és olyan gyorsan terjed, hogy az összes szakirodalom így hivatkozik rá. Ezért most mi is ezt tesszük.

A felhasznált irodalom, illetve honlapok jegyzékét a Linkek oldalon közöljük.

 
a lap tetejére
Miért?
 
 
Nimfea Természetvédelmi Egyesület 2003 - Civilek Online Program